12 september 2015
16:00

Segeltorps IF

Referat: Stureby SK - Segeltorps IF

I dagens andra match bjöds på tufft motstånd i form av Segeltorp. Extra tufft blev det då vi just nu är i årets klart djupaste svacka spelmässigt. I första halvlek var det hafsigt värre och vi hamnade i alldeles för svåra avgörande passningar och för många touch på varje spelare. 0-1 i paus var i underkant och det var bara att försöka jobba sig tillbaka till grunderna efter ett bra snack i halvtid.

I den andra halvleken tar vi också över bit för bit och får också utdelning efter ett fint anfall. Sista tio är det sedan en rejäl press mot motståndarmålet och många chanser men tyvärr utan att vi lyckas avgöra. När vi sedan heller inte riktigt har marginalerna på vår sida vid de två tillfällen sista fem där nästan alla runt planen är säkra på att det ska bli straff, slutar matchen oavgjort.

Vi tar med oss moralen från sista tio minuterna, men behöver nu hitta tillbaka till grunderna igen. Vi uppträder idag överlag ovanligt tempofattigt och med lite inlevelse mot vi är vana att se. När vi dessutom söker många svåra lösningar och håller boll alldeles för länge så fungerar vi inte lika bra som vanligt som lag.

Nu har vi lite att jobba med på nästa veckas träningar där det lär bli mycket inriktning på tempo och att tävla för att hitta tillbaka till rätt instinkt igen.